Close sidebar
Close sidebar

Aisa și-a sărbătorit ziua de naștere în ”Casa Iubirii”. Ce cadou inedit a primit concurenta

Ediția de astăzi a emisiunii ”Casa Iubirii” a fost una specială și plină de voie bună. Concurenții s-au adunat pentru a o sărbători pe Aisa.

Diana Bostan,

Aisa de la ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aisa a împlinit vârsta de 27 de ani, iar producția a venit cu un cadou inedit, dar nu înainte ca aceasta să rezolve o sarcină.

Ce cadou a primit Aisa în ediția de astăzi

Pentru a se bucura de cadou, Aisa a fost nevoită să completeze cuvintele lipsă din primul ei discurs în ” Casa Iubirii”.

Citește și: Alina de la ”Casa Iubirii” a provocat-o pe Simina Loica la luptă în cușcă

Aisa a rezolvat sarcina și a fost liberă de a se bucura de cadoul ce o aștepta în camera roșie.

Când a pășit în camera roșie a fost întâmpinată de băieții care i-au cântat la mulți ani.

Băieții au mers în casa fetelor pentru a se bucura de tort, iar Aisa a putut deschide cadoul. Spre surprinderea și bucuria ei, concurenta a primit vopsea de păr, nuanța roșcat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Lacrimi vărsate de Lorena în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat în camera roșie cu Marinel

Pentru că a fost o zi specială pentru ea, Aisa a avut dreptul de a chema doi băieți în camera roșie, pe Patrick și pe Laurențiu.

Lorena susține că Marinel nu este așa cum ea și-a imaginat

Ieșind din camera roșie, Lorena a început să plângă și le-a dezvăluit fetelor că Marinel nu este așa cum ea credea și că își arată adevărata față.

Citește și: Aisa este deranjată de glumele lui Patrick. Ce a avut roșcata să-i reproșeze

”Asta e problema, că eu nu știu care e valoarea mea”,   a

spus Lorena.

Marinel a văzut lacrimile Lorenei și se declară neputincios, acesta a susținut că nu poate forța nimic dacă nu a simțit acel ceva de la început.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI