Cu o populație de 6 milioane de locuitori, Huanggang este situat la 70 de kilometri de Wuhan, potrivit BBC. La finalul acestei zilei, locuitorilor din Huanggang li se va interzice să mai folosească mijloacele de transport în comun.

În plus, cafenelele și cinematografele se vor închide, pentru a reduce riscul de contaminare.

Citeste si: VIDEO| Virusul ucigaș ar putea ajunge și în România. Medicul Alexandru Rafila: „Riscul exista, el nu poate fi exclus”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Oraşul chinez Wuhan este plasat parţial în carantină, începând de azi. Transportul public a fost suspendat, scrie BBC. Cei care locuiesc în oraş au fost sfătuiţi să nu plece şi să evite aglomeraţia, autorităţile fiind îngrijorate cu privire la deplasarea a sute de milioane de chinezi, zilele acestea, în preajma Anului Nou.

Sunt anulate toate zborurile şi trenurile din Wuhan, începând cu ora locală 10.00, circulaţia metroului şi serviciile de feribot au fost suspendate.

În plus, a fost cerută anularea evenimentelor socio-culturale programate în muzee, librării, teatre.

Citeste si: Familia ii refuza sansa la viata unei fetite de 5 ani din Iasi! Ioana este infectata cu un virus ucigas, dar nu are parte de tratament

Au fost confirmate peste 580 de cazuri de infectare în 25 de provincii ale Chinei. Potrivit oficialilor, 5.897 de persoane au avut contact direct cu oameni infectaţi, 4.928 de persoane se află sub observaţie medicală, 956 au fost externate, iar 95 de cazuri sunt considerate grave.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si