Close sidebar
Close sidebar

Record la Alegerile Locale: Primarul care a obţinut 100% din voturile valabil exprimate

Reușită incredibilă! Un candidat a reușit să obțină 100% din voturile valabil exprimate. S-a întâmplat în județul Satu Mare! Cum a fost posibil?

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incredibil! Candidatul UDMR la Primăria comunei Foieni din judeţul Satu Mare, Brem Laszlo, a reuşit să obţină 100% din voturile valabil exprimate. Cum se explică această situație? El a fost singurul candidat pentru această funcţie.

A obținut toate cele 692 de voturi

Din cei 1.612 alegători din listele electorale s-au prezentat la vot 749, fiind 692 voturi valabil exprimate şi 57 nule. Astfel, singurul candidat pentru funcţia de primar, Brem Laszlo, a obţinut toate cele 692 de voturi, în procent de 100%.

Citeste si: Nicușor Dan: E incredibil faptul că PSD a încercat să fraudeze votul în București

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Fostul primar din Iaşi Gheorghe Nichita, condamnat la cinci ani şi două luni de închisoare

Rezultate spectaculoase la Alegerile Locale 2020

Potrivit datelor finale ale AEP, la Consiliul Local UDMR a obţinut 9 din cele 11 mandate de consilieri, cu 598 voturi. În comună, FDGR a mai obţinut un mandat de consilier, cu 77 voturi şi PNL tot un mandat, cu 51 de voturi.

Citeste si: Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan: „Prima promisiune încălcată"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI