Geta, sora lui Iancu Sterp, a dorit să se implice în politică de la o vârstă fragedă. “Sunt Sterp Georgeta, am 23 de ani și candidez pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot. Am absolvit Colegiul National “I.C. Brătianu” din Hațeg, de atunci gestionez magazinul în care se vând produsele de la ferma familiei mele”,  a postat Geta înaintea alegerilor locale.

Geta Sterp
Acesta a fost afișul electoral al Getei Sterp

Celebritatea datorată fraților ei, Iancu și Culiță Sterp, nu a ajutat-o pe Geta să adune prea multe voturi.

Astfel, pentru Consiliul local al comunei General Berthelot s-au înscris cinci partide, PSD, PNL, Partidul Unitate, Libertate și Solidaritate, Pro România și USR, ultimul fiind cel pentru care a candidat Geta Sterp.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să câștige peste 14.000 de euro pe lună! Luptătorul a fost consilier județean la Iași, iar la ultimele alegeri a fost votat la Galați! EXCLUSIV

Citeste si: Ce avere are sora lui Iancu de la Puterea dragostei! Vezi câți bani câștigă ciobănița Geta, care a candidat la alegerile locale! EXCLUSIV

Citeste si: Germanul care a fost votat primar la Timișoara a dat șpagă la vamă ca să intre în România! Dominic Fritz: “Cu fața mea de neamț inocent mă prefăceam că nu înțeleg românește”

Geta Sterp
Geta Sterp, fotografiată în timpul unei ieșiri în oraș

Geta Sterp a adunat doar 46 de voturi

În comună au fost două centre de votare, la Căminul cultural și la Școala din satul Tuștea, de unde e originară familia Sterp.

În total, USR a strâns 46 de voturi, plasându-se pe ultimul loc în preferințele electoratului. PNL a adunat 198 de voturi, în timp ce PSD a strâns 142 de voturi.

Partidul Unitate, Libertate și Solidaritate a strâns 114 voturi, iar PRO România a bifat 58 de sufragii. Astfel, Georgeta Sterp și USR au adunat doar 8,25% din totalul voturilor valabil exprimate. Sora lui Culiță și Iancu Sterp vinde brânză la o tarabă plasată în piața alimentară din Hațeg. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si