Olivia Stan a fost una din cele mai exotice prezențe la alegerile locale din 2020. Fostă dublă campioană mondială la bodybuilding, deținătoare a titlului de Miss Bikini, practicantă de kickboxing, ea a anunțat că va candida pentru funcția de primar a orașului Rădăuți, după ce a stat o lungă perioadă în SUA.

Olivia Stan
Acesta a fost afișul electoral al Oliviei Stan

„Sunt acasă pentru voi dragii mei. Știu, pentru mulți pot părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun

sfârșit. Mi-am dorit să studiez Biblia, și am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă București la zi.”, a declarat candidata la Primăria Rădăuți.

Citeste si: Germanul care a fost votat primar la Timișoara a dat șpagă la vamă ca să intre în România! Dominic Fritz: “Cu fața mea de neamț inocent mă prefăceam că nu înțeleg românește”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Nicușor Dan, declarații senzaționale despre studenția lui: ”Nu ratam nici un chef în Grozăveşti sau în Regie. Aveam un mare succes la chimiste!” EXCLUSIV

Citeste si: Adrian Păunescu a prezis într-o poezie că un primar mort va câștiga alegerile: „Un mort este votat majoritar, și-n clasament pe toţi cei vii îi bate”

Olivia Stan
Olivia Stan adoră pictorialele provocatoare

Olivia Stan a fost votată de 178 de oameni

Olivia a candidat ca independent, iar pe lista s-au mai aflat alți 10 pretendenți la funcția de primar. A câștigat Bogdan Loghin, de la PNL, care l-a învins pe primarul în funcție, PSD-istul Nistor Tătar. Olivia Stan nu a strâns decât 178 de voturi, adică sub 2% din sufragii, dar nu a fost ultima în clasament, depășindu-i pe candidații Pro România și ai Partidului Social Popular Român.

La Rădăuți au fost 16 secții de votare. La una din ele, Olivia Stan a prmit 22 voturi, adică 4,03% din sufragii. În schimb, la o altă secție nu a primit decât 4 voturi, ceea ce reprezintă 0,74% din totalul celor care au votat la acea secție.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si