Close sidebar
Close sidebar

Alegeri prezidențiale 2019. Care sunt rezultatele ultimelor sondaje. Cine intră în turul doi

Alegeri prezidențiale 2019. Duminică, românii își aleg președintele. Haideți să vedme care au fost rezultatele ultimelor sondaje înainte de alegeri.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rezultate alegeri 2019. Au apărut primele date exit-poll: Iohannis și Dăncilă, favoriții primului val de alegători.

Rezultate alegeri 2019. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt favoriții alegătorilor care și-au exprimat opțiunile până la ora 10.00, arată primele date de tip exit-poll, precizează surse oficiale pentru  STIRIPESURSE.RO.

Astfel, cei 1.256.029 de alegători care şi-au exprimat opţiunile în ţară până la ora 10.00 au votat în felul următor:

Klaus Iohannis- 40%

Viorica Dăncilă- 27% VEZI AICI RESTUL PROCENTELOR

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Alegeri prezidențiale 2019. Sondaj USR. Conform ultimului sondaj al USR, cu doar o saptamana inainte de alegeri, Klaus Iohannis se afla pe primul loc in preferintele electoratului cu 38,9%, urmat de Viorica Dancila- 22,6% si de candidatul USR-PLUS, Dan Barna- 19,1%.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Sondaj de ultimă oră. Răsturnare de situație. Cine intră în turul II

Pe locul patru se afla candidatul sustinut de ALDE si Pro Romania, Mircea Diaconu- 8,2%, iar clasamentul este completat de Theodor Paleologu- 5,5% si Kelemn Hunor-3,6%. 

Alegeri prezidențiale. Sondaj IMAS, 31 octombrie

Daca alegerile parlamentare ar avea loc acum – in loc de anul viitor –29,6 dintre cei care spun ca ar merge sigur la vot ar opta pentru PNL – in crestere cu aproape doua procente fata de luna septembrie, arata Barometrul EFM, realizat de IMAS in luna octombrie.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, întrebată cum va reprezenta România în plan extern dacă nu știe engleză! Răspunsul candidatului PSD

PSD isi mentine locul 2 cu 21,2 la suta, in crestere cu aproape doua procente fata de luna septembrie. USR pierde si in aceasta luna un procent si jumatate, ramane astfel pe locul trei – cu 16,4%.

Pe locul 4, dar la distanta considerabila, se afla ProRomania – partidul condus de Victor Ponta – in crestere cu aproape un procent – ajunge la 10,6% din intentiile de vot.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI