Close sidebar
Close sidebar

Alerta in Dambovita! Trei tinere, gasite cu rani adanci pe maini. Acestea ar fi jucat de mai mult timp "Balena Albastra"

Trei fete din Crevedia, judetul Dambovita, au fost luate in vizor de politisti dupa ce profesorii au descoperit ca aveau mai multe taieturi adanci pe maini. Acestea ar fi jucat de mai mult timp "Balena Albastra".

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Profesorii au sesizat Politia Racari, pe data de 31 martie. Potrivit unor surse din Politie citate de adevarul.ro, este vorba de trei fete de 13,14 si 17 ani, toate din Crevedia, de la aceeasi scoala, care jucau de mai mult timp Balena Albastra.

Pe mana uneia din adolescente au fost descoperite zeci de taieturi provocate cu lama, ceea ce arata ca ar fi intr-un stadiu avansat al jocului. 

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Cele trei fete au fost luate in evidenta si de catre DGASPC. Acestea, dar si parintii lor au primit consiliere de specialitate. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI