Cei trei indivizi au evadat aseara, in jurul orei 7, dupa un scenariu ca-n filme. Au spart zidul celulei in care se aflau inchisi, au traversat curtea interioara a penitenciarului si au sarit gardul cu ajutorul unei "sfori" facute din cerasafuri legate cap la cap.

Politistii banuiesc ca cei trei ar fi fost ajutati si de cineva din exterior, intrucat au disparut imediat ce au pasit dincolo de zidurile penitenciarului.

Desi toata forta politieneasca s-a mobilizat sa-i caute si au fost chemati in ajutor chiar si cainii de urma, pana acum nimeni n-a reusit sa dea de urma lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Romanii fac parte dintr-o banda de 25 de persoane, pe care politia a tinut-o sub observatie foarte mult timp pana sa reuseasca sa captureze 10 dintre membrii ei. Operatiunea a fost denumita "Starlight", dupa porecla atribuita unuia dintre sefii gruparii, dar si din cauza modului in care actionau membrii ei, numai noaptea.

Capii retelei, alcatuita in exclusivitate din romani, sunt doi veri care coordonau totul in cel mai mic detaliu.

Fiecare avea un rol bine stabilit. Organizau spargeri in zona Toscana si Emilia Romagna. Timp de 10 luni, cat au fost monitorizati de autoritati, romanii au reusit sa comita furturi in valoare de peste 650 de mii de euro.
  

La inceputul acestei luni, carabinierii a prins in flagrant 8 dintre membrii acestei grupari. Alti doi au fost arestati ulterior. Ei au fost condamnati la un an si jumatate de inchisoare.

 

Marco Rossi comandant: Au fost arestate 10 persoane care faceau parte dintr-un grup de romani  ce isi desfasurau activitatea infractionala in centrele comerciale
Polititia din Florenta continua acum cautarile celor 3 evadati precum si ale complicilor care i-au ajutat.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si