Close sidebar
Close sidebar

Alertă. Un bărbat a fost înjunghiat mortal, iar altul este rănit. Se caută atacatorul

Incident şocant în zona gării din Slatina, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal şi un altul este rănit. Bărbatul care a murit avea 44 de ani şi nu-l cunoştea pe agresor.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incident şocant în zona gării din Slatina, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal şi un altul este rănit. Bărbatul care a murit avea 44 de ani şi nu-l cunoştea pe agresor. Tânărul de 24 de ani, rănit şi el de bărbatul pe care oamenii legii îl caută, a vrut să-i sară în ajutor victimei, însă a ajuns şi el la spital.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că victimele ar fi fost înjunghiate de aceeiaşi persoană. „În noaptea de 12 spre 13 octombrie am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, în zona gării din municipiul Slatina, a avut loc o altercaţie spontană, între trei bărbaţi, doi dintre aceştia fiind loviţi cu un corp înţepător.

În urma loviturilor, o victimă a decedat. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a deplasat la faţa locului. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt“, a declarat reprezentantul IPJ Olt, citat de Realitatea. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI