Close sidebar
Close sidebar

Alex, campion la e-sport CS:GO, s-a stins din viață într-un mod misterios. Plecase în Rusia să-și viziteze iubita

El locuia în Italia și a plecat în Rusia pentru a-și vizita iubita. Acolo, Alex a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unei clădiri.

Diana Bostan,

Alex, campion la e-sport CS:GO, s-a stins din viață într-un mod misterios. Plecase în Rusia să-și viziteze iubita


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alex Dincof, un tânăr român stabilit cu familia în Italia, a murit la doar 22 de ani. El plecase în Rusia să-și viziteze iubita, dar a murit după ce a căzut de la etajul nouă.

Alex era campion e-sport la CS:GO

Moartea misterioasă a avut loc la Rostov, Rusia, acolo unde tânărul plecase pentru a-și vizita iubita, pe care o cunoscuse în cadrul unei competiții.

Familia băiatului nu crede în varianta sinuciderii. "Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva", a spus mama tânărului.

"Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu", explică prietenii băiatului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Tragedie la Cluj: Un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat într-o pădure

A fost felicitat chiar de președintele Vladimir Putin

El a mai fost în Rusia în septembrie, pentru a participa la o competiţie CS:GO. 

Alex și-a început cariera în CS:GO în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni.

Alex a încheiat anul 2021 concurând pentru EC Brugge, ajutând echipa să câștige PolyPlay Cup #1 și să ajungă în Top 3 Kayzr League Fall și NumberOne S2 Legend Etapa 4. 

Citeste si: Trei răniţi într-un atac cu cuţitul, la Universitatea din Tokyo

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI