Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei”  s-au afișat împreună după marea împăcare. Cei doi au mers împreună la sala de fitness. Fanii au reacționat imediat: „Așa vă vreau!”, „Să nu vă mai despărțiți!”.

Citeste si: Radu, decizie radicală în casa "Puterea dragostei". "Am plecat acasă. Gata, la revedere!"

Codruț Pop și-a însoțit iubita și la casa bătrânească de la țară.

Cuplul este de nedespărțit acum. Tinerii s-au împăcat de curând. „Destinul lor este scris, adica sa fie împreună”, „Doi frumoși! Mă bucur că v-ați împăcat”, „Ce mă bucur.Iubirea nu moare niciodată”, „Când iubirea exista ,minunea apare ❤️Bravo dragilor, sa fie intr-un ceas bun”, „Nu pot să cred că v-ați împăcat”, „Felicitări”, sunt doar câteva dintre miile de reacții ale fanilor.

Citeste si: Mariana și Aya de la „Puterea Dragostei” nu mai sunt prietene: „Oamenii se mai schimbă”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Codruț a format recent un cuplu cu Antonia, concurentă în sezonul patru al emisiunii Puterea dragostei. Între cei doi lucrurile au ajuns la sfârșit, după o perioadă în care au încercat să facă relația lor să meargă.

Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei”- unul dintre cele mai iubite cupluri din casa dragostei

Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei” s-au cunoscut în casa iubirii. Ei au format un cuplu până la finalul emisiunii. Tinerii au ajuns împreună în finala emisiunii matrimoniale, pe care frumoasa blondină a câștigat-o. Relația celor doi s-a încheiat la scurt timp după marea finală, însă fanii au sperat în continuare că se vor împăca.

Citeste si: Cristi Jitaru, despre o posibilă împăcare cu Mona: „A spus că îi este dor de mine”

alexandra și codruț de la puterea dragostei după marea împăcare

Alexandra și Codruț Pop de la Puterea Dragostei.

[Sursa foto: Instagram]

Dorințele fanilor s-au îndeplinit în urmă cu puțin timp! După mai multe acuzații în mediul online, se pare că Alexandra și Codruț au lăsat în urmă orice fel de neînțelegere și și-au mai oferit o șansă. Cei doi au dat anunțul mult așteptat împreună, după ce au postat câte o fotografie împreună pe paginile lor personale de Instagram.

Citeste si: Cum a reacționat Andra Volos, după ce a fost acuzată că s-a dezbrăcat pe internet pentru bani: „Fiecare își câștigă bănuțul cum vrea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si