Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Arsinel a trecut cu bine de operatia la inima. Actorul asteapta sa fie externat

Alexandru Arsinel a ajuns la spital, saptamana trecuta, dupa ce a facut infarct. Medicii i-au implantat un stent, printr-o coronografie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La patru zile de la interventia chirurgicala, Alexandru Arsinel pare complet refacut. si foarte optimist. Actorul spune ca saptamana viitoare va fi externat si abia asteapta sa taie porcul impreuna cu nepoteii.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

”Pot sa va spun ca ma simt mult mai bine, ceea ce a fost mai rau a trecut. Medicul Vinereanu, cel are m-a operat impreuna cu echipa lui de oameni talentati, este multumit de cum raspund la anumite semnale. imi doresc ca anul 2018 sa fie unul bun si sa intrerupem aceste momente care ne-au bantuit in ultima perioada. Ma pregatesc de Craciun impreuna cu familia mea, trebuie sa tai porcul in curte la baiatul meu cel mic”, a declarat zambind, Alexandru Arsinel, pentru ziarul Click!.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI