Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui. Ce secrete ascunde unchiul Alexandrei Măceșanu

Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui, deși are o situație financiară de invidiat a cerut gardă de corp și mașină de la Interne.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cumpănașu este cel mai în vogă personaj în prezent, mai ales de când și-a anunțat candidatura la Președinție. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă s-a făcut remarcat în urma cazului din Caracal.


Alexandru Cumpănașu a ajuns celebru în toată țara și își dorește să schimbe România din toate punctele de vedere deși nici nici CV-ul, nici pregătirea profesională nu l-ar încuraja foarte mult într-o astfel de luptă.

Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui

Alexandru Cumpănașu a solicitat gardă de corp de la Ministerul de Interne, dar și mașină. Pentru simplul motiv că ar fi fost amenințat și că viața îi este în pericol. Lucru care l-a și primit, arată cancan.ro

Citeste si: SNSPA este în război cu Alexandru Cumpănașu. Vor să depună plângere penală împotriva lui

Fostul jurnalist a fost văzut în zona Progresului din Capitală, alături de actuala soție.

Îmbrăcat lejer, acesta a vorbit preț de aproximativ 40 de minute le telefon. Probabil în interes de serviciu. Cert este că, pe durata convorbirii, s-a plimbat printre mașini și a „scanat” fiecare bolid în parte.

A intrat în discuție cu un bărbat care se afla în fața impunătorului imobil pe care îl deține în Capitală. Care, cu siguranță, era șoferul lui. Apoi s-a urcat într-un Mercedes S, ce valorează nu mai puțin de 100.000

de euro, și s-a dus în Piața Unirii din Capitală.

Soția lui s-a urcat la volan și a condus până în locația mai sus amintită.

Ce secrete ascunde unchiul Alexandrei Măceșanu

„Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracului pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba”, a spus, la un moment dat, Alexandru Cumpănașu.

Venit lunar de 19.000 de euro

De precizat că Alexandru Cumpănașu are o avere fabuloasă. Are un venit lunar de 19. 000 de euro, iar al soției ar fi de 10. 000 de euro. Potrivit declarației de avere, veniturile sale și ale partenerei provin în principal din bani publici. Alexandru Cumpănașu și-a anunțat în declarația de interese apartenența la Marea Lojă Națională.

Citeste si: Codrin Ștefănescu atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”

Candidatul la alegerile prezidențiale, împotriva căruia BEC a depus plângere pentru suspiciuni de fraudă cu semnături falsificate, are șapte case, dintre care două cumpărate în 2016 și două în 2017. Are două autoturisme, dintre care unul Mercedes fabricat în 2018, are în conturi 260.000 de lei și 17.000 de euro.

De la celebra sa Asociație pentru Implementarea Democrației a scos în 2018 cu titlu de drepturi de autor 580.000 de lei, iar pe numele soției, care este și consilier în Guvernul Dăncilă, tot drepturi de autor, în valoare de 300.000 de lei, a anunțat digi24.ro.

Citeste si: ȘOC! Mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru! Ce spun medicii în aceste momente despre femeia care a ajuns în pragul disperării

Cumpănașu încasează salarii de la:

– SNSPA – unde predă cursuri deși nu are diplomă de licență, conform declarațiilor făcute de el însuși, la Realitatea TV.

– Asociația de acreditare din România, din subordinea Ministerului Economiei – Asociația de Acreditare din România, având acronimul RENAR, este o organizație neguvernamentală din România, fără scop lucrativ, care este recunoscută oficial ca organism național de acreditare unic. Funcționează în coordonarea și sub supravegherea Ministerului Economiei. Principala activitate a RENAR vizeaza acreditarea laboratoarelor de analize umane pe standardul ISO 15189/2007 urmare a introduceri acestui standard ca conditie obligatorie pentru intrarea unui laborator de analize umane in contract cu sistemul public de asigurări de sănătate.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

– UEFICSDI – Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării si Inovării aflată în subordonarea Ministerului Educației Naționale. Misiune: promovarea calității, leadership-ului pentru învățământul superior, cercetare, dezvoltare și inovare.

– Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune

Venitul anual al lui Alexandru Cumpănașu se ridică la 1,1 milioane de lei, aproximativ 19.000 de euro pe lună. Soția sa, Cumpănașu Simona Gabriela, care activează în toate asociațiile și companiile care îl plătesc și pe candidatul la prezidențiale, a înregistrat un venit anual de 595.000 de lei, aproximativ 10.000 de euro pe lună.

 

                                                                                                                                                                        sursa: cancan.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI