Close sidebar
Close sidebar

Alexandru de la "Puterea Dragostei", într-o relație cu o brunetă misterioasă - FOTO

Alexandru Moroșanu și Andrada au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei. După ce au ieșit din show cei doi s-au despărțit, iar Alex s-a cuplat cu brunetă focoasă.

Razvan Ilie,

După ce a iubit-o pe Andrada la Puterea Dragostei, Alexandru Moroșanu este într-o relație cu o brunetă focoasă.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce a amenințat că se întoarce în emisiunea "Puterea Dragostei", Alexandru Moroșanu se află acum într-o relație cu o brunetă focoasă.

Citeste si: Cristi Marinescu de la "Puterea Dragostei", furios pe un concurent care s-a apropiat de Maria

Alexandru Moroșanu a legat o frumoasă relație de iubire cu Andrada chiar în casa Puterea Dragostei, însă totul s-a dus pe apa sâmbetei și cei doi s-au despărțit. Acum, fostul concurent este într-o relație nouă cu o brunetă superbă, potrivit KFetele.ro.

Alexandru Moroșanu a plecat din casa Puterea Dragostei, acolo unde a întâlnit-o pe Andrada, femeia cu care a fost într-o relație pe parcursul emisiunii.

Alex Moroșanu: „Le e cam frică băieților că mă întorc"

La un moment dat, concurentul a dorit să revină în cadrul show-ului în speranța că va întâlni femeia perfectă și își va întemeia o familie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Le e cam frică băieților că mă întorc. N-am vrut să dezvălui prea multe. A trebuit să rezolve niște treburi personale, private, pe care nu le pot dezvălui, în Italia. Unii concurenți s-au bucurat, alții nu, dar dacă mă întorc nu se mai bucură nimeni, în afară de Codruț, chiar dacă e mai șmecheraș așa și Andrei”, a declarat Alexandru Moroșanu la un moment dat.

Numele lui Alexandru Moroșanu a stat pe buzele tuturor concurenților după ce acesta a părăsit show-ul, însă apele s-au liniștit pe măsura ce timpul a trecut.

După ce a iubit-o pe Andrada la Puterea Dragostei, Alexandru Moroșanu este într-o relație cu o brunetă focoasă.

Alex, în vacanță în Bulgaria, la Sunny Beach [Sursa foto: Facebook/ Alexandru Morosanu]

Mai multe aici

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI