Close sidebar
Close sidebar

Alibec, prins fumand in vestiar in pauza meciului cu Franta! "Cineva vrea sa imi faca rau! O sa raspund pe teren!"

Jurnalistii de la Gazeta Sporturilor fac dezvaluiri grele din sanul echipei nationale de fotbal a Romaniei care se afla in Franta, la EURO.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform celor de la GSP, jucatorul Astrei Giurgiu, Denis Alibec, ar fi creat probleme mari in pauza meciului cu Franta. Ei scriu ca jucatorul ar fi fost prins fumand in vestiar, chiar in pauza meciului cu reprezentantii "cocosului galic".

Iordanescu le-ar fi dat ordine clare secunzilor sai sa il scoata la incalzire pe Denis chiar in pauza pentru ca dorea sa il bage pe teren, dar oamenii din staf nu l-au gasit pe atacant. Pana la urma el a fost surprins in vestiar, in timp ce tragea din tigara. Desi a fost prins pe picior gresit, jucatorul a fost introdus pana la urma in teren de catre Iordanescu si n-a impresionat foarte tare in finalul meciului cu Franta.

Jucatorul se apara si spune ca totul este o inventie a presei. "La pauza m-am incalzit normal, apoi am mers la vestiar sa imi schimb ghetele.

M-am intors si totul a fost normal. Nu se pune problema de asa ceva. Nu stiu cine ar arunca astfel de informatii pe piata. Nu inteleg cine vrea sa imi faca rau, dar gandul meu este la meciul greu ce urmeaza. O sa raspund pe teren. Nu am timp de certuri. Sunt la EURO 2016 si vreau sa ajut Romania sa ajunga din nou in fazele superioare. Sper sa am sansa sa joc mai mult, dar asta va decide selectionerul", a declarat Alibec pentru cei de la Gazeta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI