Succesul nu apare niciodată peste noapte, ci după un timp în care ai demontrat că meriţi într-adevăr să te bucuri de el.

Eşti pasionat de pariuri? Ai ambiţie? Eşti hotărât să munceşti intens pentru a avea succes la pariuri? Vei avea şansa să te bucuri de succes într-o zi. Până atunci însă este bine să înveţi din experienţa altora, astfel încât în momentul în care porneşti pe drumul spre succes, totul să fie mult mai uşor pentru tine.

Alin şi drumul său spre succes
Una dintre persoanele de la care este indicat să înveţi cum să ajungi în vârful piramidei este Alin. Este pasionat de pariuri. Este ambiţios, hotărât şi la fel de muncitor ca şi tine. În prezent, este unul dintre cei mai buni tipsteri care oferă ponturi pariuri gratuite pe 10pariuri.ro.

Aventura sa a început la vârsta de 18 ani, când a decis că vrea să câştige bani de pe urma pasiunii sale. A început să parieze la Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române. Întâmplarea a făcut ca norocul să-i surâdă lui Alin. Asta l-a ambiţionat şi l-a determinat să studieze cu atenţie fiecare pariu făcut şi fiecare casă de pariuri la care a pariat.

Cu cât a adunat mai multe informaţii, cu atât i-a fost mai uşor să învingă casele de pariuri şi să câştige un ban suplimentar.

Lumea fascinantă în care a intrat l-a atras din ce în ce mai mult, iar atunci când datorită dezvoltării mediului online au apărut casele de pariuri online, acesta nu a ezitat niciun moment şi a început să parieze online.

Aceste case de pariuri i-au oferit şansa de a paria de oriunde a vrut, oricând a vrut. A avut nevoie doar de un computer, laptop sau tabletă şi acces la internet.

Totul a fost mult mai simplu pentru el. Prima casă la care a pariat a fost bet365.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pariind online a avut parte de multe satisfacţii şi bonusuri pe măsură. Spre deosebire de casele de pariuri offline, cele online oferă utilizatrilor la înregistrare bonusuri atractive. În plus, toţi cei care îşi fac cont la o casă de pariuri online au posibilitatea de a paria live, pe diverse evenimente din ligi diferite.

De asemenea, cu cât pariezi mai mult, cu atât descoperi mai multe lucruri despre pariuri şi casele de pariuri. Şi cu cât descoperi mai mult, cu atât vrei mai mult. Aşa că, acum 9 ani, în timpul primului an de facultate, Alin ia decizia de a deveni tipster.  Aşa a început o nouă aventură în lumea pariurilor, una şi mai plină de satisfacţii.

Alin a început să le ofere celorlalţi pariori ponturi pariuri gratuite, cu scopul de a-i ajuta să aibă şi ei succes aşa cum a avut el.

Cu fiecare pont câştigător, satisfacţia a devenit şi mai mare. În plus, ponturile câştigătoare au atras atenţia echipei 10pariuri.ro, care i-a propus o colaborare.

În 2015, Alin începe colaborarea cu 10pariuri.ro
Au trecut 3 ani de atunci. 3 ani în care Alin a oferit multe ponturi bune şi a făcut mulţi pariori fericiţi. A avut şi zile bune, şi zile mai puţin bune, dar niciodată nu a renunţat.În prezent, continuă să ofere ponturi pariuri gratuite prin intermediul celor două proiecte ale sale- Pontul Zilei şi Drumul spre 600 Ron.

Miza pe care o foloseşte la pariuri este de 100 lei. Este o miză cu care a reuşit să câştige multe pariuri. În funcţie de bugetul pe care ţi l-ai stabilit pentru pariuri, poţi folosi aceeaşi miză sau  poţi alege una care se potriveşte bugetului tău. Important este să pariezi întotdeauna responsabil, adică nu mai mult decât îţi poţi permite să pierzi.

Pentru a-ţi face o idee cu privire la cât de bune sunt ponturile lui Alin, iată statistica pe 2017 a celor două proiecte.

Statistica pe 2017 la Pontul Zilei şi Drumul spre 600 Ron
Este una bună. Pentru Pontul Zilei, Alin a înregistrat  237 ponturi câştigatoare/ 99 necâştigătoare, balanţa fiind de+ 1706.45 unităţi.
Pentru Drumul spre 600 Ron, a înregistrat 172 bilete câştigătoare/ 111 bilete necâştigătoare, balanţa fiind de +1052.36 unităţi.

Pontul Zilei de 02.02.2018
Pontul zilei de azi vine din Olanda 2, acolo unde Almere va juca pe teren propriu cu Dordrecht, într-un meci ce contează pentru etapa a 23-a.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În prezent, Almere se află pe locul 6 cu 36 de puncte şi un golaveraj de 44-40, iar Dordrecht ocupă locul 13 cu 28 de puncte şi un golaveraj de 33-47. Statistica ultimelor 5 întâlniri directe disputate pe acest teren este favorabilă echipei gazdă. Almere a câştigat 3 meciuri, iar oaspeţii au câştigat 2 meciuri. Echipa gazdă vine după o victorie la Helmond 2-1, iar Dordrecht vine după o victorie cu Oss 2-0.

Pronosticul său pentru acest meci este peste 2.5 goluri, întrucât ambele echipe au probleme în aparare. Mizează pe acest pronostic fiindcă el a fost câştigător în 4 întâlniri din ultimele 5 directe disputate pe acest teren. Dar şi din fiindcă Almere a marcat în ultimele 3 meciuri pe teren propriu 10 goluri şi a primit 4, iar oaspeţii au înscris în ultimele 3 meciuri din deplasare 8 goluri şi au primit 5.

Drumul spre 600 Ron din 02.02.2018
Biletul de astăzi este format din 4 evenimente sportive- Cambuur Leeuwarden vs Go Ahead Eagles; FC Eindhoven vs RKC Waalwijk; Real Sociedad vs Deportivo La Coruna; Almere City FC vs FC Dordrecht.  A mizat pe Real Sociedad, formaţie ce are un meci uşor pe teren propriu, Dar şi pe 3 meciuri din Olanda 2.

Case de pariuri recomandate de Alin
Dacă vrei să pariezi ţinând cont de ponturile la pariuri de astăzi, Alin îţi recomandă să alegi Unibet şi Betano. Aceste două case oferă bonusuri foarte atractive. Unibet oferă 250 lei, iar Betano 500 lei. În plus, la aceste case poţi paria live sau pre-meci, pe diverse evenimente din diferite ligi.

PS: Pe Alin îl poţi urmări pe paginile de Facebook Alin Gabriel şi Ponturi Alin.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si