Alina este culturista, fiind multipla campioana a castigat de trei ori, in 2014, 2015 si 2015, concursul "Bikini Fitness Cipru", a terminat pe locul 8 concursul "Arnold Clasic Europe" si a fost pe 3 concursul "Greek Cup Atena".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alina a fost insa una dintre cele mai controversate concurente de la Exatlon, fiind acuzata de falsitate si de faptul ca o foloseste pe Mariana.
Dupa 3 luni petrecute in Republica Dominicana, Alina  s-a intors in tara si a a vorbit despre relatia tensionata pe care a avut-o cu fosta ei colega, Anca.

“Anca ma considera o vipera pentru ca gandesc mai mult decat ea, sunt mai sexy, mai feminina, sunt ceea ce ea n-o sa fie niciodata. (…) Este invidioasa pe mine. A cautat sa se certe cu mine din prima clipa in care m-a vazut si, fiind o atleta atat de slaba, a avut nevoie de publicitate. Cauta cearta! (…) Anca este invidioasa si pe aeerul pe care-l respir”, a spus Alina.

Vezi AICI ce a facut Alina in urma cu cateva zile! Sunt cele mai sexy imagini de pana acum cu Razboinica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si