Close sidebar
Close sidebar

Alina de la Exatlon, surprinsa in cele mai sexy ipostaze de pana acum! Ce face Razboinica de cand s-a intors din Republica Dominicana

Alina Pana (31 de ani) este, fara doar si poate, una dintre cele mai sexy concurente de la Exatlon Romania. S-a facut remarcata înca din primele episoade, atat prin aspectul sau fizic, cat si prin dexteritatea de care a dat dovada la majoritatea probelor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina este culturista, fiind multipla campioana a castigat de trei ori, in 2014, 2015 si 2015, concursul "Bikini Fitness Cipru", a terminat pe locul 8 concursul "Arnold Clasic Europe" si a fost pe 3 concursul "Greek Cup Atena".

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alina a fost insa una dintre cele mai controversate concurente de la Exatlon, fiind acuzata de falsitate si de faptul ca o foloseste pe Mariana.
Dupa 3 luni petrecute in Republica Dominicana, Alina  s-a intors in tara si a a vorbit despre relatia tensionata pe care a avut-o cu fosta ei colega, Anca.

“Anca ma considera o vipera pentru ca gandesc mai mult decat ea, sunt mai sexy, mai feminina, sunt ceea ce ea n-o sa fie niciodata. (…) Este invidioasa pe mine. A cautat sa se certe cu mine din prima clipa in care m-a vazut si, fiind o atleta atat de slaba, a avut nevoie de publicitate. Cauta cearta! (…) Anca este invidioasa si pe aeerul pe care-l respir”, a spus Alina.

Vezi AICI ce a facut Alina in urma cu cateva zile! Sunt cele mai sexy imagini de pana acum cu Razboinica

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI