In articol:
La ora 12 fix, in acest restaurant din Capitala incepe perioada "all you can eat". Timp de doua ore, clientii sunt invitati sa manance cat pot si sa plateasca 22 de lei, respectiv 27 de lei daca vor sa consume si bauturi.
Saptamana are si zile speciale in acest restaurant.
Citeste si: Alertă alimentară în toată Europa! Macul din produsele de panificație conține morfină
"Ca o noutate pe care vrem sa o promovam ar fi ca miercurea, de exemplu, avem in meniul restaurantului si meniu de peste. Totodata, tinem cont si de perioadele de post ale anului de zilele de miercuri, de vineri", a declarat managerul.
Meniul cuprinde in fiecare zi doua feluri ciorbe, trei feluri de baza, doua tipuri de salata, trei de garnitura si doua deserturi.
Daca ne uitam in meniu observam ca o ciorba costa aproximativ 15 lei, un fel principal 40 de lei, iar un desert ajunge la aproape 30 de lei. Practic, prin meniul "all you can eat" economisim 50 de lei la o masa de pranz
Aici clientii platesc 29 de lei si pot alege dintre 12 feluri de mancare.
In strainatate, cele mai multe dintre restaurantele care au introdus acest meniu tip bufet suedez sunt cele care ofera in special mancare asiatica.