Close sidebar
Close sidebar

Alte cinci decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus / Bilanţul a ajuns la 270

Alte cinci decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anunţate vineri seară, fiind vorba despre patru bărbaţi şi o femeie, astfel că bilanţul a ajuns la 270.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, vineri seară, decesul unui bărbat de 42 de ani din judeţul Constanţa. El a fost internat în 7 aprilie în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, în stare gravă, cu saturaţia de oxigen < 90%, fiind confirmat cu coronavirus în aceeaşi zi în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. 

El a murit vineri, 10 aprilie, având condiţii medicale pre-existente: obezitate, hiperglicemie (incontrolabila cu insulina).

Un alt deces anunţat este al unui bărbat de 65 de ani din judeţul Braşov. El a fost internat în 1 aprilie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, secţie Chirurgie II, pentru gangrena umedă diabetic şi a fost contact de salon cu un caz confirmat, care ulterior a decedat. Lui i s-au recoltat probe în 8 aprilie, fiind confirmat în 9 aprilie şi a murit în 10 aprilie.

Bărbatul avea condiţii medicale pre-existente: Diabet zaharat tip II, angiopatie periferica, polineuropatie, obezitate, cardiopatie ischemica, IMA vechi. 

Citeste si: Ministerul Educaţiei lansează al doilea set de teme de cercetare legate de limitarea răspândirii COVID-19

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

De asemenea, a murit un bărbat de 72 de ani din judeţul Braşov, internat in Spitalul Clinic Judeţean Braşov, sectie Chirurgie II, pentru gangrena antepicior bilateral, Insuficienţă hepato-renala cronica, Insuficienţă arterio-venoasa cronica. El a fost contact de salon cu un caz confirmat, care ulterior a decedat.

Bărbatului i s-au recoltat probe în 8 aprilie, fiind confirmat în 9 aprilie şi a murit în 10 aprilie. Bărbatul avea condiţii medicale pre-existente: insuficienţă hepato-renala cronica, DZ tip II. 

Citeste si: Aproximativ şapte tone de materiale sanitare, aduse din Turcia cu o aeronavă a MApN

Un alt deces anunţat este al unui bărbat de 51 de ani din judeţul Sibiu. El a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, în perioada 24-28 martie, pe secţia Medicală, transferat în secţia ATI în 28 martie, de unde a fost transferat pe secţia

Medicala 1 în 9 aprilie. El a fost contact de salon cu un caz confirmat, fiind confirmat la rândul său în 5 aprilie, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. El a murit în 9 aprilie. Bărbatul avea condiţii medicale pre-existente: ciroza hepatică etanolica decompensate, trombocitopenie, hipersplenism, varice esofagiene grd. II, hipertensiune, tiroidita autoimuna, obezitate grd. II. 

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării- radioimpuls.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citeste si: Atenție mare dacă faci parte din această categorie. Ești mai predispus la infectarea cu COVID-19. Statisticile o spun clar

Cel de-al 270-lea deces este al unei femei de 78 de ani din judeţul Ilfov. Ea a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, secţia cardiologie, până în 20 martie, iar după ce a fost externată, starea generală s-a deteriorat şi s-a internat în 29 martie la INBI Matei Balş, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate probe pentru coronavirus. Ea a fost confirmată în 30 martie la INBI Matei Balş şi a murit în 10 aprilie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI