ALTEX România deschide cel de-al doilea magazin în Oradea, pe 25 octombrie 2018. Acesta este cel mai mare magazin ALTEX din Oradea şi se extinde pe o suprafaţă de 3200 mp, fiind localizat în Lotus Retail Park, un spaţiu de 147 000 mp, care cuprinde spaţii rezidenţiale, birouri, un nou centru comercial şi o parcare de peste 1.000 locuri. Pe lângă magazinul Altex, vei regăsi magazine de fashion, restaurante, spaţii de entertainment, inclusiv un cinema cu şase sălii.

Noul magazin care se va deschide, în mai puţin de o săptămână, va oferi o gamă variată de produse şi preţuri foarte bune la zeci de mii de produse electronice şi electrocasnice, IT, comunicaţii, auto sau smart home. Vor fi prezente zeci de brand-uri cunoscute care vor fi anunţate printr-un catalog de oferte lansat special pentru deschiderea Altex Lotus Retail Park.

Sursa: www.altex.ro

Noul magazin Altex este localizat pe Strada Octavian Iosif, nr. 7 de joi, 25 octombrie începând cu ora 9:00. Vor fi 3 zile de oferte speciale, între 25 şi 28 octombrie şi peste 35 de angajaţi care să fie la dispoziţia ta. Altex, este primul retailer român care atinge uimitoarea cifră de 100 de magazine la nivel naţional, iar în 2019 îşi va menţine planul de extindere a reţelei de magazine.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Primul magazin Altex din Oradea a fost deschis în anul 2009, în incinta Era Shopping Park şi era considerat atunci cel mai mare magazin ALTEX, cu o suprafaţă de peste 2000 mp.

Debutul magazinului a coincis cu debutul centrului comercial. Suprafaţa construită a acestuia era de peste 38 000 mp, cu aproximativ 110 magazine, plus hypermarket-uri, galerii şi alte magazine de profil. În prezent magazinul Altex Era Shopping Park poate fi găsit pe Calea Aradului, nr. 62, DN 79 în Centrului Comercial.

Prin reţeaua naţională de magazine, Altex îţi oferă o gamă variată de produse, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare, adaptate fiecărui tip de buget.

De curând Altex şi-a continuat proiectul de extindere prin construcţia unui centru logistic, lângă Bucureşti, în comuna Dragomireşti Vale, pe un teren de 15,2 ha care a fost achiziţionat cu aproximativ 5,5 milioane euro.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Centru logistic dezvoltat de Altex va găzdui toate produse marelui retailer, de la electrocasnice mari până la componente IT sau accesorii. În noul centru logistic îşi vor desfăşura activitatea cei 200 de angajaţi, iar cei 3500 mp vor avea zonă de birouri şi zone administrative, aceştia beneficiind de condiţii moderne de lucru, zone de training şi de relaxare.

Activitatea se va desfăşura în 4 depozite, spaţiu care va cuprinde foarte multe produse, servicii de livrare optimizate şi totodată va reduce costurile operaţionale pentru marele retailer.

Despre Altex România  

Altex România este liderul pieţei de retail din România, în domeniul IT&C, de peste 15 ani, cu un număr de peste 3000 de angajaţi. Este deţinătorul a două business unit-uri, Altex şi Media Galaxy, care sunt prezente în cele mai importante oraşe din ţară cât şi şi online( www.altex.ro respectiv www.mediagalaxy.ro). Pe lângă gama variată de produse şi preţurile foarte atractive, poţi beneficia şi de soluţii optime de finanţare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si