Close sidebar
Close sidebar

"Am crezut ca mor". Pensionara, de 82 de ani, strangulata cu lesa de la caine si batuta mar de o femeie, chiar in propria casa

Batrana de 82 de ani era pe scuterul sau electric si isi plimba cainele prin parc cand a observat ca o femeie o urmareste.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catherine Smith era la plimbare cu cainele ei cand agresiunea a avut loc. Femeia a atacat-o si a incercat sa o stranguleze cu lesa de la caine, scrie Daily Mail.

" Am crezut ca mor", a spus biata batrana, care s-a ales cu ochii vineti si o gaura de 4 cm in cap.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Femeia a urmarit-o pana acasa. La un moment dat s-a apropiat de ea si a intrebat-o unde este Tracey si i-a spus sa ii dea banii. Batrana i-a spus ca nu stie cine este Tracey si s-a dus spre usa sa intre in casa.

Agresoarea a sunat la sonerie si a rugat-o sa o lase sa ii foloseasca toaleta. A lovit tare in usa si a dezechilibrat-o pe Catherine Smith.

A luat lesa cainelui si a incercat sa o stranguleze. A furat 61 de lire si apoi a dat bir cu fugitii.

Batrana a reusit sa cheme ajutor si a fost transportata la spital unde medicii i-au ingrijit ranile.

"Cand am dechis usa, m-a impins si a inceput sa strige sa ii dau banii. M-am luptat cu ea cat am putut. Am crezut ca o sa mor", a declarat batrana.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI