O angajată a unei firme de firmei de design a venit la birou purtând o rochie îndrăzneață și susține că a fost trimisă acasă pentru că ar lăsa să se vadă prea multă piele.

Citește și: Miss Univers la culturism trece printr-un coșmar chiar înainte de nuntă. Logodnicul ei, găsit mort în mașină

Femeie este amuzată că a fost „trimisă acasă” de la serviciu în prima ei zi din cauza ținutei prea "sexy", potrivit Daily Star.

"Nu înțeleg unde este problema, mă voi duce să întreb la HR", spune tânăra.

Citește și: Ce teorie a conspirației a împins o familie de 5 persoane să se arunce în gol de la etajul 7. Detalii șocante

Ținută prea lejeră pentru birou?

Angajata, care lucrează pentru gigantul de modă Fashion Nova, a fost filmată intrând într-un birou într-o rochie mini neagră, cu modele mari decupate, care abia îi acopereau zonele intime.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, de nerecunoscut. Apariție-șoc pentru vedeta din Argentina

„Băieți, este prima mea zi de lucru la Fashion Nova și am fost trimisă acasă pentru ținuta mea”, a spus ea.

„Nu văd care este problema, o să vorbesc cu HR-ul”, a continuat femeia.

Rochia care distrage atenția

Un bărbat din spatele camerei îi spune apoi: „Îmi pare rău că încă nu poți purta asta... este prea decoltată și distragi atenția”.

Ea ridică din sprâncene mai mult în glumă și întreabă: „Distrag atenția?”

Trimisa acasa din cauza rochiei sexy

[Sursa foto: Facebook ]

Clipul a fost postat pe contul oficial de Facebook al Fashion Nova, sugerând ulterior că a fost o glumă și a inclus un link către rochie în legendă cu comentariul: "Care este problema? Trimite ajutor!"

Clipul a stârnit dezbateri printre iubitorii de modă, mulți observând că părea a fi un clip de satiră pentru a ajuta la promovarea rochiei.

"Este o poveste cusută cu ață roșie"

„Dacă asta ar fi real, crezi că i-ar fi permis angajatei să posteze clipul? Hai, să fim serioși”, a scris un comentator.

Un altul a răspuns: „Ce satiră, nimeni nu poartă așa ceva la muncă, decât dacă lucrezi într-un club de striptease”.

„A luat acea rochie de la Fashion Nova și tot Fashion Nova postează asta, asta este o poveste cusută u ață roșie”, a remarcat un al treilea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si