MOD DE PREPARARE

1. Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute, pana cand se ridica spuma in oala. Se aduna spuma si se adauga legumele curatate si tocate bucati mari, dafinul si coditele de patrunjel. Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse.

2. in acest timp, se freaca ouale cu ulei si cu sare, apoi se adauga grisul in ploaie, pana ajunge la consistenta unei smantani groase. Cu o lingura incalzita in supa, se ia din compozitie sise adauga galustele in supa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O jucătoare de tenis a anunțat că și-a făcut cont pe OnlyFans și divorțează, după ce a fost eliminată de la Australian Open- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

3. Se acopera oala si se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se opreste focul. inainte de servire, se toaca patrunjel proaspat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si