Close sidebar
Close sidebar

"Am impresia ca am nascut un extraterestru". Ce au scos medicii din abdomenul unei tinere care parea insarcinata in luna a 9-a

Cosmarul unei tinere in varsta de 24 de ani care parea insarcinata in luna a 9-a a luat sfarsit dupa ce medicii au supus-o unei interventii chirurgicale prin care i-au extirpat un chist ovarian de peste 4 kilograme.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Keahnee Tioke este o tanara in varsta de 24 de ani din Noua Zeelanda a carei viata s-a transformat intr-un adevarat cosmar. Totul a inceput in urma cu doi ani, dupa ce medicii i-au extirpat un chist ovarian de dimensiunea unei mingi de golf.

Acum doi ani, tanara a ajuns la spital cu dureri cumplite si cu imposibilitatea de a se mai misca. In urma analizelor, medicii au descoperit ca Tioke avea un chist ovarian mare cat o minge de golf. Acesta a fost extirpat, iar tanara a crezut ca a scapat de ceea ce ii provoca dureri crunte, in special in perioada menstruatiei.

Citeste si: S-a tăiat ajutorul de încălzire. Ce venituri vor primi românii în această iarnă? Oamenii sunt revoltați- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

Dupa 6 luni de la operatie, tanara de 24 de ani a inceput sa aiba din nou dureri cumplite, iar medicii au crezut ca sufera de lupus si au inceput sa o trateze cu medicamente specifice acestei afectiuni. In momentul in care burta ei arata ca o minge de fotbal, fata a crezut ca a ramas insarcinata si a facut un test de sarcina. In mod surprinzator, acesta a iesit negativ.

Dar, burta ei continua sa creasca in fiecare zi, pana cand ajunsese sa arate ca unei femei gata sa nasca.
In urma unei ecografii, medicii au realizat ca era vorba de un nou chist ovarian care se extinsese cu rapiditate. In cateva luni, acesta ajunsese sa cantareasca 4.9 kilograme. Procedura de extirpare a acestuia a fost una extrem de copmplicata, iar tanara a fost informata ca sansele de reusita sunt de 50%.

Din fericire, operatia a fost un succes. Medicii i-au spus tinerei ca, daca ar mai fi stat doua saptamani, ar fi murit.

"Am impresia ca am nascut un extraterestru", a declarat tanara care nu are voie sa ramana insarcinata in urmatorii 5 ani, scrie Daily Mail.

Foto "thats's life!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI