O mamă din Sydney, Australia, a fost criticată vehement în mediul online pentru că a luat 18 bagaje în vacanță.

Cântăreața Joanne Hadjia – cunoscută și sub numele de Joey Djia – a postat un videoclip devenit viral pe TikTok despre vacanța ei în SUA cu cei doi copii gemeni și soțul ei.

Citește și: O mireasă și-a părăsit soțul la petrecerea de nuntă după ce acesta a făcut o glumă nesărată

Mama în vârstă de 32 de ani a zburat cu soțul ei Omar și cu fetele gemene Ava și Aya din Sydney, Australia, către San Francisco, la începutul lunii august.

Videoclip viral cu 18 bagaje la aeroport

Artista a decis să-și documenteze întreaga experiență pe TikTok pentru a arăta realitățile călătoriei prin lume cu cei doi bebeluși ai lor în vârstă de opt luni.

În clipul care a atins aproape 2 milioane de vizualizări, ea împărtășește modul în care familia a plecat la drum cu 18 bagaje masive – fapt care a făcut ca secțiunea ei de comentarii să explodeze.

Citește și: Evadarea secolului. Un bărbat a fugit de autorități traversând marea pe un ski-jet. A parcurs 400 de kilometri având la el doar un binoclu și o busolă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timp ce unii au înțeles motivele pentru care trebuie să iei atât de multe genți la drum, alții au au fost de-a dreptul furioși din cauza asta.

„Este incredibil cât de deranjați au fost oamenii din cauza bagajelor noastre”, a spus Joey pentru news.com.au.

„Îmi dau seama că, privindu-l, ar putea părea excesiv. Dar am fost sincer șocat[ de comentariile oamenilor.

Este ca și cum ei ar plăti pentru zborurile noastre și ar fi fost rugați să ne împingă bagajele. Nu m-aș enerva niciodată pentru ceva ce face cineva cu viaá lui, mai ales când pe mine nu m-a deranjat deloc", s-a apărat mămica în fața valului de furie de pe net.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOEY DJIA (@joeydjia)

"Am plătit doar 200 de dolari în plus"

Femeia a explicat de ce au plecat la drum cu 18 valize și genți: "Compania aeriană nu a avut nicio problemă cu bagajele noastre și nici noi. Fiind o familie de patru persoane, ni s-au permis 14 bagaje gratuite cu biletele noastre, deoarece fiecărui copil i sa permis câte un cărucior, câte o geantă pentru copii și două bagaje pentru bebeluși".

Citește și: Întârzieri și anulări ale zborurilor, pe aeroporturile din Marea Britanie. ,,Ne confruntăm cu o problemă tehnică şi am aplicat restricţii privind fluxul de trafic pentru a menţine siguranţa''

„Am cheltuit doar 200 de dolari în plus pe bagaje suplimentare, dintre care două au fost umplute cu aparate de înregistrare portabile pregătit pentru muncă. Al treilea a fost pentru cluburile de golf ale soțului meu, iar al patrulea a fost o cantitate uriașă de formula organică de încredere pentru bebeluși din Australia, pe care nu o poți obține în SUA. Majoritatea a ceea ce am luat a fost pentru fete", a mai spus Joey.

Cei doi soți artiști australieni

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mulți oameni din comentarii au sugerat că ar fi trebuit să „cumpere totul nou” în timp ce se afla în SUA, totuși, Joey a subliniat cât de scump ar fi fost s[ facă așa:

„Oamenii presupun că bebelușii au nevoie de mai puține bagaje, dar adevărul este că au nevoie de mai mult decât adulții. Oamenii sugerau că ar fi trebuit să cumpăr totul nou, dar asta m-ar fi costat cu ușurință peste 4.000 de dolari. De ce naiba aș face asta?"

„Și în ceea ce privește închirierea articolelor, asta ne-ar fi costat peste 8.000 de dolari", s-a mai apărat mămica.

Joey Djia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si