Close sidebar
Close sidebar

"Am vrut sa imi pun capat zilelor". Cum a slabit un obez 65 de kilograme dupa moartea fratelui sau

La numai 32 de ani, un tanar ajunsese sa cantareasca 150 de kilograme. Barbatul a dezvaluit ca era extrem de depresiv si ca se gandea sa se sinucida. Abia dupa moartea tragica a fratelui sau a decis sa isi schimbe total viata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Javier Hernandez, din Tempe, Arizona, a avut cel mai mult aproape 150 de kilograme. Dupa moartea fratelui sau, a fost determinat sa isi schimbe radical viata si sa slabeasca.

Si-a schimbat regimul alimentar si a inceput sa mearga la sala. Astfel, a reusit sa dea jos 65 de kilograme, iar acum este un adevarat "munte de muschi".

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In ultimii 6 ani, Javier Hernandez si-a pierdut patru frati. Cand a murit ultimul dintre ei, tanarul de 32 de ani si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva. Sustinut moral de sotie si de cei doi copii, Javier Hernandez merge la sala in fiecare zi.

"Intotdeauana am urat faptul ca sunt gras. Nu imi placea cum ma simteam si cum aratam. Am avut multe complexe din cauza asta. Am avut depresie, am vrut sa imi pun capat zilelor", a declarat Javier, pentru Yahoo.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI