Close sidebar
Close sidebar

"Ambulanta neagra" face victime! Patru oameni au fost linsati de satenii furiosi, pentru ca ar fi rapit copii ca sa le fure organele. Oamenii au fost arsi de vii

Patru persoane au fost linsate in Mexic si arse de vii de catre sateni furiosi, care le-au acuzat de rapire de copii pentru a le vinde organele, acuzatie pe care politia o considera falsa, relateaza vineri AFP.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intreaga tragedie a avut loc in Mexic.  Joi, un barbat si o femeie au fost linsati de catre locuitorii unui sat din statul mexican Hidalgo (centru), au indicat autoritatile locale.

Locuitorii au batut un barbat si o femeie, apoi i-au legat si le-au dat foc. Pana sa intervina politia, barbatul a murit, iar femeia a decedat mai tarziu la spital.

Cu o zi mai inainte, la San Vicente Boqueron, in statul Puebla (est), doi barbati au fost atacati de o multime, care i-a ars de vii, pentru aceeasi acuzatie.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Autoritatile statului au indicat ca cei doi barbati, unchiul de 53 de ani si nepotul sau de 21 de ani, erau agricultori dintr-un sat vecin, veniti din San Vicente Boqueron pentru a cumpara materiale de constructii.

Scenele de linsaj sunt frecvente in satele din centrul si sudul Mexicului. Autoritatile considera pentru moment ca zvonurile sunt false, iar victimele nu ar fi avut de-a face cu furtul de organe. 

Sursa: Agerpres

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI