Amenzile se vor mari si pentru cei care strica mobilierul stradal. Pana acum, amenzile maxime erau de 500 de lei, dar ele vor creste pana la 5.000 de lei.

Si persoanele care arunca zapada din curti pe trotuare, carosabil, intersectii, spatii verzi, terenuri virane sau in canale se vor alege cu amenzi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Proiectul spune ca este total interzisa depozitarea pe domniul public a sacilor cu deseuri in vederea colectarii acestora de catre operatorii de salubritate, este interzisa raspandirea sau deversarea pe sol a apelor uzate menajere, a celor rezultate din spalarea balcoanelor si teraselor, de la cismelele imobilelor, precum si celor rezultate din spalatul masinilor de orice tip.

Primaria vrea sa creasca si cresterea impozitului cu pana la 500% pentru imobilele si terenurile

neingrijite din intravilan. "Se va mari impozitul, practic, cu 600%. 100%, plus 500%. Noi vrem sa punem o presiune pe proprietari ca acestia sa le aduca la o stare normala. Cred ca se poate si vinde o proprietate pentru care nu ai bani sa o intreti si poti sa iti cumperi una pe care ti-o permiti", a declarat viceprimarul din Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, anunta cei de la Digi 24.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si