Close sidebar
Close sidebar

Americanii o dau exemplu negativ pe Halep, dupa intregul scandal cu Serena Williams. Si ea incalca reguli, dar lumea nu le vede

Scandalul provocat de Serena Williams in finala de la US Open 2018 continua sa tina capul de afis al presei internationale, iar Simona Halep a fost data exemplu negativ intr-unul dintre cele mai importante ziare din lume.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Americanii de la Washington Post aduc in discutie situatia on court coaching-ului la turneele de Grand Slam. Acesta este interzis, dar publicatia americana aminteste ca Simona Halep, Rafa Nadal si Novak Djokovici apeleaza des la incalcarea regulamentului.

"La turneele de Grand Slam, asa cum se intampla pe tot parcursul anului, aceasta regula este incalcata in mod constant atat de barbati cat si de femei. Oricine ar vrea sa-l acuze pe Nadal pentru asta ar putea sa o faca fara probleme. La fel se intampla si cu Simona Halep si Djokovici. Dar la ei nu se observa, chiar daca antrenorul gesticuleaza clar catre ei, cum a facut-o antrenorul lui Williams. Aici este problema. Respectarea regulilor depinde de persoana care sta in scaunul arbitrului. Acea persoana nu este un robot", a scris Washington Post.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

De asemenea, in legatura cu scandalul provocat de Serena, publicatia americana mai noteaza ca jucatoarea nu poate fi considerata o victima a rasismului, ci mai degraba a unei reguli proaste.

Pe fondul jocului slab, Serena Williams si-a pierdut cumpatul si a provocat si un scandal de proportii, in care l-a acuzat pe arbitru ca o fura si ca este sexist.

In cele din urma, Serena a primit o amenda in valoare de 17.000 de dolari.

Sursa: ziare.com 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI