Close sidebar
Close sidebar

Ce se întâmplă în cuplul Ana Ganea și Codruț de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Ana de la „Puterea Dragostei” a răspuns la o serie de întrebări urmăritorilor săi, însă refuză să vorbească despre relația cu iubitul său Codruț.

Georgiana Balaban,

Ana de la „Puterea Dragostei”.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Relația dintre Ana Ganea și Codruț de la „Puterea Dragostei” scârțâie. Blondina refuză să vorbească despre relația dintre ea și concurent. „Mai ești împreună cu Codruț?”, i-au zis fanii. Însă ea a răspuns: „Nu mai răspund la întrebări de genul.”.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei este în doliu. Trece prin momente cumplite după ce și-a pierdut bunicul: ,,Era ca un tată pentru mine”

„Când vine Codruț junior?”, a zis unul dintre urmăritori și blondina a reacționat: „Dacă ne ajută Dumnezeu, nici la anul!”. Un al internaut a întrebat cum decurge relația cu tânărul, însă ea a transmis să-l întrebe pe el.

Citeste si: Ella de la "Puterea Dragostei" iubește din nou? Ce mesaj le-a transmis bruneta susținătorilor săi: „Dacă mă iubește...”

Ana și Codruț au dat frâu liber sentimentelor în casa „Puterea Dragostei”

Ana și Codruț de la „Puterea Dragostei” păreau să formeze cel mai nou cuplu din „casa iubirii”. Gesturile din casă și declarațiile celor doi au lăsat de înțeles că între cei doi ar fi ceva mai mult.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citeste si: Care este relația dintre Cristi Marinescu și Mariana? Ce a spus fostul concurent de la „Puterea Dragostei”

Ana Ganea de la Puterea Dragostei.

[Sursa foto: Instagram]

După mai multe gesturi din casă, susținătorii i-au asaltat pe cei doi cu întrebări, iar ei au răspuns.

„Sentimentele mele față de Codruț sunt sincere și inocente.

Nu cred că aș putea să fiu doar strategic cu el. Pentru că nu știu să fiu falsă și să mimez iubire față de cineva. Tot ce se va întâmpla în emisiune între noi doi de azi în colo, va fi din inimă”, a zis Ana.

Ana a intrat în casă fiind interesată de Radu, dar cei doi au ajuns dușmani, și își aruncă zilnic replici acide.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, primele declarații după ce s-au împăcat: „Încercam să uit, dar nu am putut”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI