Close sidebar
Close sidebar

Ana Maria Stancu, mama care trebuie sa-si trimita copilul inapoi la tatal condamnat pentru abuzuri in Portugalia: "Nu stiu ce sa fac"

Ana Maria Stancu acuza autoritatile romane ca o obliga sa-si trimita copilul in Portugalia, la tatal condamnat pentru abuzuri fizice.

,


DISTRIBUIE
acest articol

O romanca reclama judecatorii de la noi ca o obliga sa-si trimita copilul la tatal lui, condamnat pentru vatamare corporala, in Portugalia.

”S-a ajuns la abuz fizic după ce Rafael, fiul meu, s-a născut. Am apelat la o asociaţie din Portugalia care m-a ajutat să mă despart de fostul soţ. A fost acuzat şi condamnat de abuz domestic. Autorităţile române nu au ţinut seama de acest lucru. Înainte de divorţ îmi zicea că nu există decât două posibilităţi: să mă arunc pe geam sau să iau pastile. Nu ştiu ce se va întâmpla, sunt într-un moment în care nu pot lua nicio decizie ”, a povestit Ana Maria Stancu la Realitatea TV.

Un caz asemanator ca cel al Anei Maria Stancu este cel al Anamariei Nedelcu, care este acuzata de rapire, dupa ce a fugit de sotul ei din Canada in Romania, cu copilul lor minor.


Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI