"Cum ar fi putut sa ajunga?

Nu stiu.

Credeti ca angajatii rapfl le au dus acolo sau angajatii din cimitir?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Nu stiu, nu stiu"

Cine este mortul, cine l-a aruncat acolo si, mai ales, de ce? Sunt trei intrebari pentru care autoritatile inca mai bajbaie, in cautarea unui raspuns.

Sicriul cu osemninte umane a fost gasit aruncat pe un teren de-al lor. 

Rela Filip director RAADPFLE: "Este inadmisibil ceea ce s a intamplat acele resturi de sicrie niciodata nu pleaca din cimtire, nici in rampa de gunoi"

Numai pe picioarele lui n-ar fi putut sa iasa cadavrul, din cimitir. Iar prin faptul ca osemintele au fost aruncate cu tot cu cosciugul facut bucati, parca dinadins, ca sa dispara, se naste o alta intrebare: am putea asista, oare, la o mafie a locurilor de veci?

Verificari face si politia, nu numai la regia autonoma a spatiului locativ, pe terenul careia a fost facuta macabra descoperire. In cazul in care vinovatul va fi gasit, el va fi acuzat de profanare de morminte.

"De la Dumnezeu e lasat. din pamant suntem facuti, in pamant sa intram.  putea sa-l mute in alta parte"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si