Close sidebar
Close sidebar

Ancheta la Spitalul Barlad, dupa ce un pacient de 37 de ani a murit in timpul unei interventii. Familia sustine ca barbatul a fost operat cu intarziere

onducerea Spitalului de Urgenta Barlad a declanşat, luni, o ancheta interna, dupa ce familia unui tanar de 37 de ani, care a murit in timpul unei interventii chirurgicale, a reclamat ca bolnavul a fost operat cu intarziere, la aproximativ 24 de ore de la internare, deşi ar fi avut simptome grave de boala.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cazul unui tanar de 37 de ani, care a murit in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul de Urgenta Barlad, a ajuns in atentia conducerii unitatii spitaliceşti, in urma plangerii facute de catre rudele bolnavului.

Potrivit acestora, barbatul a fost operat la aproximativ 24 de ore de la internare, deşi ar fi prezentat simptome grave de boala, ceea ce, in opinia lor, ar fi impus o interventiee chirurgicala de interventie.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Barlad sustin ca pacientul ar fi murit din cauza ”unei situatii de boala”, insa edificatoare in acest sens fiind concluziile medico-legale.

”La momentul internarii, pacientul nu avea indicatie operatorie, astfel incat nu era considerat o urgenta. Medicul a incercat sa-i salveze viata, insa nu a reuşit. Pacientul era cunoscut cu mai multe internari din cauza problemelor grave de sanatate pe care le avea.

Insa, noi am declanşat o ancheta interna acest caz in care se va analiza daca a fost respectat protocolul”, a declarat, luni, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Barlad, Adrian Gheorghiu.

Conducerea unitatii medicale a dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea unui diagnostic anatomopatologic, care va fi edificator asupra cauzei mortii tanarului de 37 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI