Andra Volos de la „Puterea Dragostei” petrece zi de zi. Bruneta s-a afișat acum alături de manelistul Costel Biju. „Astăzi am optat pentru acest look pentru că merg la un super party. Nu e ziua mea, vă zic eu!”, a zis Volos.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” vrea să devină tătic: „Mamă, crezi că îi faci față?”

Petrecere de pomină cu Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei”

Andra Volos a mers la ziua prietenei sale Eliza, în pijamale. „Nu vreți să știți de când mi-am dorit să pot să ies în oraș în pijamale. Azi am o super-scuză pentru că e ziua Elisei. Face petrecere în pijamale. Aceasta e ținuta pe azi. I-am pregătit o surpriză, abia aștept să văd cum reacționează.”, a adăugat Volos.

Citeste si: Ce s-a ales de Ramona Modoi de la „Puterea Dragostei”. Anunțul blondinei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu l-a plătit pe Costel Biju pentru a-i cânta amicei sale de ziua ei. Surpriza Elisei a fost una de proporții. Alături de Andra a fost și Andreea Ardelean. Tânăra a purtat o pereche de pijamele surte si sexy.

andra volos de la puterea dragostei costel biju
Andra Volos.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, pe masa de operație: ”De mică am avut mici probleme”

Gașca de prieteni a dansat pe ritmuri orientale până în zorii dimineții. După petrecerile de lux de la Mamaia Nord, Andra și Deea s-au mutat în Capitală. Fetele au dansat și s-au distrat pe ritmuri de manele, la ziua unei prietene.

Citeste si: Dezvăluiri neașteptate din partea lui Radu la Puterea Dragostei! "Cu Andreea m-am..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si