Close sidebar
Close sidebar

Andreea Balan a impartasit cu fanii experienta traumatizanta

Asteptata cu emotie acasa, Andreea Balan face încet si sigur, primii pasi catre viata normala de mamica.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dar nu poate uita cosmarul prin care a trecut, minutul în care inima ei nu a mai batut. Iata, detaliile cutremuratoare pe care artista le dezvaluie în vlogul ei.

Dupa ce-a razbit in lupta cu moartea, Andreea Balan a impartasit cu fanii experienta traumatizanta. Artista de 34 de ani a suferit un soc teribil cand dadea viata. Inima s-a oprit brusc din pricina unei embolii amniotice, dupa cum sustin doctorii. Adica, lichidul din placenta care inveleste fatul a migrat in sange si filmul s-a oprit brutal.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Cosmin Cernat o sărută cu foc! "În partea asta a lumii se spune 'amor de mi vida'"

Doua zile a fost inconstienta, la terapie intensiva

Andreea Balan a fost externata ieri dupa amiaza. Nu inainte ca medicii sa ii faca un set complet de analize, inclusiv un examen RMN la cap, ca sa vada daca riscurile au trecut.

Motiv pentru care, Andreea a declarat pe retelele de socializare ca se simte norocoasa pentru ca a nascut o fetita sanatoasa si cuminte.

Chiar daca a murit, practic, timp de un minut, Andreea a plecat spre casa zambitoare si nerabdatoare sa ajunga acasa, la fiica ei cea mare care abia astepta sa-si cunoasca sora.

Citeste si: Ana Cazan, cu lacrimi în ochi! A dezvăluit ce reprezentau gesturile sale de la Exatlon. Cui îi era dedicată inimioara

Cu bratele pline de cadouri si alaturi de sotul ei, artista s-a ascuns de privirile jurnalistilor pe bancheta din spate a masinii, dupa geamurile fumurii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI