Close sidebar
Close sidebar

Andrei Burnaz, romanul ranit in atentatul de la Londra, s-a reintors pe Podul Westminster. Logodnica lui e in spital, in stare critica

La o saptamana dupa atacul terorist de la Londra, victimele atentatului s-au reintors pe Podul Westminster, pentru a-i comemora pe cei care au murit. Printre acestia a fost si tanarul Andrei Burnaz, a carui logodnica, Andreea Cristea, a fost aruncata in Tamisa. Ea se afla in continuare in spital, in stare grava.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul, in scaun cu rotile, a venit un un trandafir alb in mana. El a suferit o fractura la laba piciorului in momentul in care teroristul Khalid Masood (52 ani) a intrat cu masina in grupul de pietoni de pe Podul Westminster, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Iubita lui se zbate intre viata si moarte. Tanara arhitecta in varsta de 31 de ani a suferit o operatie pe creier si se afla in stare critica, dar stabila.

Familia Andreei Cristea sustine ca este ”coplesita de dragostea, sprijinul si respectul” celorlalti fata de romanca ranita grav in atentatul de la Westminster.

Victima romanca a cazut in Tamisa, dupa ce a fost aruncata in aer de masina atacatorului Khalid Masood, in vreme ce prietenul ei a scapat cu rani mai putin grave dupa atacul de la Londra.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI