„Un tânăr de 22 de ani a fost depistat de jandarmi în timp ce se dădea drept unul de-ai lor. Cu uniformă, dar și o armă la brâu, individul asigura ordinea și liniștea publică la un eveniment organizat în Focșani. Când a fost luat la întrebări, tânărul a spus că a îmbrăcat uniformă din dragoste pentru meseria de jandarm.

Nu e singura lui pasiune. Pe rețelele de socializare, individul s-a fotografiat și în costum de asistent medical, ambulanțieri, pompier, cântăreț în corul bisericii și a fost inclusiv reporter pentru o televiziune. După ultima ispravă s-a ales cu dosar penal.”, a spus Cosmin Cernat.

În ținută de jandarm, cu un pistol de airsoft la brâu, Andrei asigura ordinea și liniștea publică în piața din Focșani, unde sportiva Ana Maria Bărbosu a primit titlul de ambasador al municipiului. O patrulă reală de jandarmi l-a observat și luat imediat la întrebări, iar tânărul a început să se fâstâcească. Oamenii legii au constatat că nu făcea parte din instituție, i-au confiscat arma și l-au dat pe mâna poliției care a deschis un dosar penal.

Tânărul are doar 22 de ani, iar în fața jandarmilor, pe care îi idolatriza, a motivat că a îmbrăcat uniforma din dragoste pentru meserie.

De altfel, chiar și rudele de acasă credeau că este un om al legii și habar nu aveau despre incident.

„Faza care mi-ați spus-o acuma... nici nu știam că a fost oprit cu armă, că nu lucrează. El a zis că e cu carte de muncă la jandarmi, acum o lună și un pic.”, a spus o persoană din anturajul lui Andrei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Cei din familie știu despre tânăr că, în trecut, lucra la SMURD, iar de curând devenise jandarm. Nu au bănuit că totul se întâmpla doar în mintea lui și că, în realitate, nu avea niciun loc de muncă.

„Nu știu... și când aici zicea că lucrează la SMURD. Nu e angajat nici la jandarmi cu carte de muncă și l-a prins poliția.”, a mai spus o persoană din familia lui Andrei.

Mirați de cele auzite, oamenii l-au sunat pe băiat.

Discuție între reporter și Andrei, jandarmul fals

Reporter: „Bună, Andrei! De la Știrile Kanal D suntem. Vorbești puțin cu noi? Ne spui și nouă ce s-a întâmplat cu uniforma?”

Andrei, jandarmul fals: „Cu Știrile de la Kanal D? Ce treabă are televiziunea? Nu dau explicații la nimeni.”

Citeste si: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol:" Întreaga industrie a spus nu"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum le-a ademenit "Șacalul" pe Delia și Denisa, tinerele ucise pe litoral. Imagini cu suspectul adus în cârje la instanță- antena3.ro

Tânărul nu lucrează nici la jandarmi, nici la SMURD. Pe rețelele de socializare s-a fotografiat îmbrăcat în pompier, cântăreț, în corul bisericii, reporter și inclusiv în uniformă de ambulanțier. I-am contactat și pe reprezentanții serviciului privat de ambulanță și am avut parte de o adevărată surpriză. Andrei a lucrat doar pentru două zile ca voluntar, timp în care a fost supravegheat, apoi a fost dat afară.

„A fost supravegheat cât a fost la noi voluntar, într-o zi- patru ore, într-o zi- trei ore. Neputând să ni se aducă cazierul de integritate și neputând face dovada lui, noi am renunțat la colaborarea cu el. Ne-a ne a ridicat suspiciuni din momentul în care a venit, modul lui de comportament, colegii ne-au relatat pe teren comportamentul lui, modul lui de abordare cu aparținătorii bolnavului și mai ales cu latura feminină. Un mod de lascivitate, mai ales cu latura feminină.”, a spus un reprezentant ambulanță privată.

Individul nu este la prima abatere și are cazier, pentru că a condus fără permis. Acum s-a ales cu dosar penal pentru port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si