Familia Iordănescu este afectată de o posibilă infectare cu COVID-19, așa că fostul mare antrenor și fata lui s-au autoizolat la domiciliu. Edi Iordănescu, băiatul cel mare al lui Anghel Iordănescu, a comentat informația pentru Digisport. "Din fericire, nu pot sa confirm vestea asta. S-a simtit rau acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simtit rau, in sensul ca l-a durut capul destul de tare si noaptea a facut si un pic de temperatura.

A decis sa mearga si sa-si faca toate analizele. Asteptam raspunsul la toate analizele, este sub observatie, sub control, i-a luat sange, i-a facut si testul", a declarat Edi.

Citeste si: Anghel Iordănescu îşi scoate la vânzare hotelul din Predeal! Fostul antrenor al echipei naţionale cere peste 3,5 milioane de euro!

"Mama a fost plecata ceva timp de acasa, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost intr-un concediu. Tata a ramas in Bucuresti, urma sa plece impreuna, dar am preferat toti sa avem grija, sa fim precauti, iar ei stau separat fata de noi restul. Ideea este ca in prima faza nu s-a gandit la asta. Ulterior s-a gandit sa elimine scenariul asta si a facut testul. Initial se gandise la alte lucruri, ca poate a racit. Sper sa fie totul ok si sa nu fie probleme", a completat Edi Iordanescu, la Digi Sport Matinal.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Maria, singura fată a lui ”Tata Puiu”, care mai are 3 băieți- pe Edi, Alexandru și Andrei- traversează și ea o situația complicată din același punct de vedere. 

"M-am testat ieri (n.r.- 20 august) si nu am primit rezultatul. Nu am gust si miros, in rest ma simt foarte bine. Nu am facut febra, absolut nimic. Eu m-am autoizolat, la fel si tata. Incercam sa ii protejam pe cei din jur", a declarat acum câteva zile Maria Iordanescu, citată de Antenasport. 

De trei zile, însă, nu a mai apărut nici o informație despre starea sănătății celor doi, dar sunt șanse ca lucrurile să se fi îndreptat, dacă e să interpretăm fotografiile postate astăzi de Andrei Iordănescu, care s-a pozat zâmbitor și relaxat la mare, ca și cum toate lucrurile ar fi bune în viața lui și a familiei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si