Close sidebar
Close sidebar

Anglia s-a calificat în finala Euro 2024 după ce a învins Olanda cu 2-1. Când are loc ultimul act al competiției din Germania

Anglia - Spania va fi meciul din finala Euro 2024, după ce britanicii au trecut în semifinale de Olanda, scor 2-1, cu un gol decisiv marcat în ultimele minute ale partidei.

Sorin Negru,

Anglia s-a calificat în finala Euro 2024 după ce a învins Olanda cu 2-1

[Sursa foto: X / UEFA]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anglia s-a calificat în finala Campionatului European de fotbal- EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins echipa Olandei cu scorul de 2-1, miercuri seara, pe stadionul din Dortmund, în a doua semifinală.

Citește și: Cine sunt golgheterii de la EURO 2024 după semifinala Spania- Franța

În finala stabilită pentru duminică, 14 iulie, de la ora 22.00, la Berlin, Anglia va întâlni Spania, care a trecut în semifinale de Franța, cu un scor identic.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Anglia s-a calificat în a doua finală consecutivă, eroul meciului fiind rezerva Ollie Watkins (90+1), care a reuşit golul victoriei într-un moment în care toată lumea aştepta prelungirile.

Kane a urcat pe primul loc în topul golgheterilor

Englezii au preluat controlul jocului şi prima oportunitate a venit în min. 13, când Kane a şutat de la 28 de metri, dar Verbruggen a respins.

Un minut mai târziu, Kane a şutat peste poartă de la 12 metri, dar a fost contrat de Dumfries, iar arbitrajul video a dictat penalty, transformat de Kane (18).

Kane a înscris al treilea său gol la EURO 2024, devenind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la EURO în fazele eliminatorii (6), cu unul mai mult decât francezul Antoine Griezmann.

Spania- Anglia, marea finală de la Euro 2024

Spania și Anglia s-au întâlnit de 11 ori din 1950 până în prezent. Ibericii s-au impus de patru ori, tot de atâtea ori s-au impus și englezii, în timp ce trei partide s-au încheiat la egalitate.

Câștigătoarea trofeului va primi un premiu de 8 milioane euro, iar finalista 5 milioane de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI