Close sidebar
Close sidebar

Antrenorul lui David Popovici, dezvăluiri despre suspiciunea de dopaj adusă înotătorului

În urma situației în care a fost implicată Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă, antrenorul lui David Popovici vorbește despre criticile aduse înotătorului.

Diana Puiu,

Antrenorul lui David Popovici, dezvăluiri despre suspiciunea de dopaj adusă înotătorului

[Sursa foto: linkedin.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andrei Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, îi ia apărarea sportivului. În cadrul podcastului Inside with Brett Hawake, antrenorul a vorbit deschis despre numeroasele acuzații aduse lui Popivici cu privire la dopaj.

Citeste si: VIDEO- Ce suspendare riscă Simona Halep, dacă nu reușește să își dovedească nevinovăția

Ce a spus antrenorul lui David Popovici

„Eu ştiu procesul. Nu este prima dată când oamenii au spus așa ceva. Chiar și când era la campionate naționale, la 13-14 ani, oamenii spuneau. 

E o situație despre care am discutat-o cu el.

Poate copiii nu au ideea asta, dar părinții vorbesc între ei și se naște un mit, care apoi acesta este pasat și copiilor. Poate şi spun ceva înainte de concurs.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Reacția fostului antrenor al Simonei Halep schimbă situația. Ce a declarat acesta

David a fost mereu un copil sociabil, de treabă, îi plăcea să vorbească cu toată lumea. Cred că au fost şi alţi înotători care i-au spus asta.

Când le auzi de la copii care au 13 ani și ei chiar cred cu adevărat că e adevărat, atunci e foarte trist.”- a spus Andrei Rădulescu.

Gazda interviului, Brett Hawke, a menționat că la primul interviu cu David Popovici i-a spus cum a crezut că se dopează.

Reacția fostului antrenor al Simonei Halep schimbă situația. Ce a declarat acesta

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a intervenit în scandalul dopajului ce o vizează pe Simona Halep.

Acesta a postat duminică un mesaj în care îşi expune punctul de vedere referitor la acest caz.

Citeste si: Simona Halep, in cel mai greu meci al vietii

„  În primul rând, și cel mai important, nu există nicio șansă ca Simona să fi luat cu bună știință sau în mod intenționat vreo substanță  de pe lista substanțelor interzise. Niciuna. Zero. Ea este o atletă care era preocupată de orice lucru care i-a fost prescris de un profesionist medical (ceea ce a fost rar) sau orice supliment pe care l-a folosit sau l-a luat în considerare. Simona a folosit cuvintele   ”, susține fostul antrenor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI