Înainte de începere noului an școlar, Ligia Deca a făcut un anunț important cu privire la siguranța din instituțiile de învățământ. Ce a declarat ministrul Educației?

Ligia Deca, veste bună pentru elevi și părinți: "Siguranța în școală este prioritate"

Mai sunt câteva zile până la începerea noului an școlar, iar Ligia Deca a făcut un anunț important cu privire la siguranța din instituțiile de învățământ.

Citește și: VIDEO Mai multe țări interzic telefoanele în școli! Care va fi situația în România?

Elevi în sala de clasă

[Sursa foto: istockphotos]

Într-o postare pe Facebook, ministrul Educației a declarat că peste 800 de școli se află proces de reabilitare, modernizare sau construcție. Ligia Deca a mărturisit că insituțiile de învățământ trebuie să ofere siguranță elevilor, motiv pentru care, în mai multe școli din țară au loc procesele anterior menționate. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Începem anul școlar cu peste 800 de școli în proces de reabilitare, modernizare sau construcție. Un record ce arată nu doar creșterea implicării autorităților locale în viața școlii, ci și buna colaborare în comunitățile din țară! Am solicitat să se facă toate eforturile, la nivel local, pentru ca spațiile în care vor învăța copiii să fie nu doar potrivite procesului educational, ci și sigure.

Siguranța în școală este prioritate și apreciez implicarea tuturor colegilor mei din toate structurile cu atribuții în acest sens.

Doar printr-un efort comun putem face ca școala să fie ceea ce ne dorim pentru copiii noștri!", a scris ministrul Educației, pe Facebook.

Citește și: VIDEO Doi tineri de 17 și 27 de ani, acuzați că ar fi agresat o minoră chiar în curtea unei școli din Olt! Unul dintre indivizi a fost reținut

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si