Liderii partidului AUR spun că aproximativ 15.000 de români și-au anunțat adeziunea la partid în ultimele 24 de ore. George Simion, co-președinte AUR, a făcut un apel către toți românii care nu se simt reprezentați, însă trebuie să știe că înscrierea în AUR înseamnă un „sacrificiu pentru țară, nu angajarea într-un post călduț”.

„15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forţă patriotică, creştină şi conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu”, este anunțat într-un comunicat de presă.

Peste 15.000 de români au intrat în AUR după alegeri, spun liderii partidului

Pe cine propune partidul AUR ca premier

Partidul AUR are o propunere pentru funcția de premier al României. Alianța politică l-a propus pe Călin Georgescu spunând că este un român patriot.  AUR afirmă că pentru funcția de premier  al țării este potrivit Călin Georgescu. Anunțul a venit din partea lui Dorin Lulea, vicepreşedintele partidului Alianţa pentru Unirea Românilor.

„AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic”,  a scris Dorin Lulea pe Facebook.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Părinții lui Victor Ponta, un trecut dureros. Cum a murit tatăl fostului premier?

Liderul AUR, reacție după demisia lui Ludovic Orban: „Și-a asumat rezultatele dezastruoase”

George Simion, unul dintre liderii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), a declarat, luni seară, că se bucură de faptul că premierul Ludovic Orban a înțeles că trebuie să-şi dea demisia. 

George Simion a mai spus că formaţiunea sa, care a surprins pe toată lumea cu scorul excelent de la alegerile parlamentare, în urma căruia a intrat în Parlament, nu face nicio coaliţie la guvernare.

”Nu facem nicio coaliţie la guvernare, sunt oameni buni care merită să conducă România, numele vehiculate până acum pentru postul de prim-ministru nu ne satisfac. Parlamentarii AUR nu vor vota cu aceşti indivizi, aşteptăm din partea forţelor politice clasate pe locul I, II şi III să vedem care sunt opţiunile asumate oficial. Ne bucurăm că premierul Orban a înţeles să-şi asume rezultatele pentru guvernarea dezastruoasă şi, aşa cum i-am cerut şi noi ieri, şi-a dat demisia”, a afirmat Simion într-o conferinţă de presă, conform Agerpres. 

yyy


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si