Întrebat dacă AUR ”a furat” din procentele PMP, Traian Băsescu a răspuns: ”Nu aș specula. Nici nu vreau să mă pronunț asupra apariției explozive a acestei formațiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută extrem de puternică în Diaspora, unde a obținut rezultate absolut fabuloase”.

Fostul președinte spune că AUR a avut ”o campanie de o agresivitate extremă pe internet și o campanie care nu pare de sorginte românească”.

Traian Băsescu spune ce este, de fapt, AUR

Întrebat de moderator la ce se referă, Băsescu a răspuns: „Am văzut multe figuri cu ochii oblici pe acolo”.

Traian Băsescu, atac dur la AUR
Traian Băsescu, atac dur la AUR

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Liderul AUR, reacție după demisia lui Ludovic Orban: „Și-a asumat rezultatele dezastruoase”

 

Președintele a continuat: ”Adică e un turn înalt la Sankt Petersburg unde sunt trolii de toate națiile care s-au mai băgat și în Brexit și în alegerile din Statele Unite și nu exclud posibilitatea să se fi băgat puțin și în alegerile din România.

Dar este la acest stadiu o speculație”.

Citeste si: Cine va fi noul premier. Partidul AUR a propus deja

Surpriza din Diaspora

Întrebat dacă speculația se bazează pe observațiile sale, Traian Băsescu a afirmat: „Pe observațiile mele cu privire la surpriza din Diaspora. Dacă, să spunem că aici au fost activi, s-au dus, au luat steagul de fiecare dată, au umblat, în Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică să obții asemenea scoruri cum a obținut AUR.

Iar acest lucru, plus dacă vă uitați la investițiile care s-au făcut pe internet, sunt lucruri care mă obligă să gândesc, ceea ce nu înseamnă că există suspiciuni majore. Dar nici nu pot să nu gândesc”.

Citeste si: VIDEO- AUR a reușit să intre în Parlament cu un scor destul de mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si