Close sidebar
Close sidebar

Apar noi dezvaluiri în cazul celei care se dadea drept ginecolog: "Era susținută, nimeni nu se atingea de ea"

Un fost medic de la Spitalul Judetean Ilfov povesteste ca, Raluca Birsan avea sustinerea doctoritei Roxana Dragu si nimeni, nu se putea atinge de ea. Medicul fals se ocupa de tot ce tinea de gestionarea pacientelor.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicul Felicia Alexandrescu, fosta angajata a Spitalului Judetean Ilfov, isi aduce aminte si acum de ziua in care Raluca Birsan a ajuns la spital si s-a dat drept studenta la Facultatea de Medicina.

Medicul spune ca i se pare incredibil ca nimeni nu s-a intrebat cum de un student la medicina isi permite sa fie zilnic in spital, fara sa ajunga la cursuri sau examene.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ministrul sanatatii, Sorina Pintea, spunea ca totul s-ar fi intamplat cu complicitatea angajatilor.

Citeste si: Criminalul din Neamț a premeditat fapta! Ce spun apropiații despre comportamentul din ziua respectivă

Raluca Birsan primea si bani de la paciente pentru interventii pe care nu avea dreptul sa le faca. Ne-a marturisit acest lucru una dintre femeile care au fost asistate la nastere de cea care se dadea drept medic.

Doctorita care o proteja pe impostoare ar fi inventat si diagnostice pentru ca mamele sa nasca prin cezariana. Cu toate ca pacienta stabilise data la care va aduce pe lume copilul, cand a ajuns la spital a trebuit sa urmeze un adevarat scenariu.

Citeste si: Noi dezvăluiri halucinante în cazul Simonei Mărgăian, tânăra care ar fi lăsat fără bani un italian! Părinții au făcut mărturisiri neașteptate- Lucrurile se complică pentru româncă

Doua clinici private mari au recunoscut ca femeia cu doar 9 clase intra in salile de operatie, alaturi de medicul Roxana Dragu, dar ca ea n-ar fi intervenit. In acest caz sunt in desfasurare mai multe anchete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI