Tragedia a avut loc in comuna Farcasa, din judetul Neamt. Satula de certurile si bataile primite de la sotul ei, Gabriela plecase de cateva saptamani la casa parintilor. Aseara, barbatul, in varsta de 42 de ani, a mers peste sotie si a impuscat-o cu o arma artizanala. Parintii victimei au auzit zgomotul produs de arma si au sunat imediat la 112.

Glontul a lovit-o in zona inimii, iar femeia a murit pe loc. Ucigasul a lasat si o scrisoare de adio de 5 pagini, iar apoi a disparut.

Citeste si: Criminalul din Neamț a lăsat un bilet de ADIO după ce și-a ucis soția! Era adresat celor doi copii! Ce a putut să le spună

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Biletul l-a lasat chiar sub perna fiului, caruia ii spunea cum sa se descurce pe mai departe. Asa, anchetatorii si-au dat seama ca totul a fost cu premeditare si ca barbatul ar fi avut de gand sa se sinucida dupa gestul extrem.

Politistii l-au cautat ore intregi in sat si pe dealurile din apropiere. Intr-un final, barbatul a fost gasit chiar in comuna in care a comis crima, intr-un adapost pentru animale. Avea asupra lui si arma cu care isi impuscase sotia. Era una artizanala, confectionata chiar de el.

Citeste si: Tatăl criminalului din Neamț face primele declarații! Bărbatul este șocat de fapta fiului: "Nu-l credeam în stare. Ferească Dumnezeu"

Cei doi aveau impreuna doi copii- o fetita de 12 ani si un baiat de 14 ani, care au ramas acum fara mama. Toti satenii sunt in stare de soc.

Familia tinerei se pregateste acum de inmormantare. Cu lacrimi in ochi, cei care au cunoscut-o pe Gabriela ii aduc un ultim omagiu.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si