Tânăra gravidă se deplasează cu dificultate prin nisip ca să ajungă lângă soțul ei și amanta lui. Femeia începe să țipe, să îi reproșeze bărbatului că face asta în timp ce ea mai are foarte puțin și naște.

Clipul cu amantlâcul se bucură de mare succes pe rețelele de socializare. Toată lumea este de partea tinerei gravide care nu își poate controla furia în momentul în care ajunge față în față cu bărbatul infidel.

"Ce mama dracului e asta? Sunt însărcinată în nouă luni, mai am două săptămâni și nasc! Ești dezgustător! Ești absolut dezgustător!", începe ea să spună.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Femeia și bărbatul nu par foarte afectați de prezența gravidei. El începe să strângă lucrurile de pe plajă, timp în care spune ceva de un divorț. Prilej pentru încă o izbucnire a soției încornorate: Divorț? Noi nu divorțăm! Ai fost azi la mine acasă!

Când realizează că amanta ar putea să nu aibă habar că este a cincea roată la căruță, gravida se mai domolește.

"Dacă te-a mințit, îmi pare rău pentru tine!", spune ea.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si