Aparatele de box montate în fața secției de Poliție au stârnit un val de reacții. Acestea ar fi fost montate pe o perioadă scurtă de timp pentru evenimentul care are loc astăzi și, ulterior, ar fi fost depozitate pe terenul destinat activității.

Aparate de box de la bâlci, la intrare în secția de Poliție din comuna Scoarța, Gorj

În urma montării aparatelor, Inspectoratul Județean de Poliție a deschis o anchetă pentru a vedea cum s-a ajuns în această situație.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După ce a jefuit o casă, un hoț a făcut curățenie, a spălat și a făcut de mâncare. A lăsat și un mesaj care i-a dat fiori proprietarei- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton- wowbiz.ro

„Având în vedere imaginile postate pe o pagină de socializare, în care se observă trei aparate de box, utilizate în scop de divertisment, amplasate în fața Postului de Poliție Scoarța, precum și mai mulți stâlpi în marginea drumului național 67, ca urmare a organizării unei festivități locale, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele:

IPJ Gorj a deschis o anchetă în ceea ce privește depozitarea aparatelor în fața secției de Poliție

Din verificări, polițiștii au stabilit că aparatele respective au fost depuse în acel spațiu pentru o scurtă perioadă de timp, în prezent fiind amplasate pe terenul unde va avea loc festivitatea. 

Conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări cu privire la legalitatea amplasării stâlpilor respectivi, iar în funcție de rezultatul acestora, vor fi dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Gorj printr-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si