BERBEC

Voi va numarati printre norocosii zodiacului in 2018, mai ales in ceea ce priveste sectorul financiar. Astrele favorizeaza castigurile mari, asa ca nu ezitati sa va incercati norocul la loto. in plus, gratie unor persoane binevoitoare din anturajul vostru, veti avea ocazia sa va alipiti unor proiecte care sa va bage sume importante de bani in buzunare.

Totusi, fiti chibzuiti cu cheltuielile.

Castigati bine, insa nu exista un sac fara fund, asa ca incercati pe cat posibil sa nu faceti risipa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

TAUR

2018 este anul in care cheltuirea banilor se va afla la loc de cinste. Astrele sunt favorabile castigurilor mari, de aici si tendinta voastra de a cheltui nechibzuit.

Banii pot veni din proiecte foarte importante si foarte bine remunerate, dar si din surse neasteptate.

Cum ar fi jucatul la loto. Varful castigurilor va fi mijlocul anului. La sfarsitul anului, se previzioneaza o achizitie importanta: o casa sau o masina.

Recomandarea astrologului este sa va planificati fiecare ban, altfel va veti trezi ca ajungeti la fundul sacului mai repede decat v-ati fi asteptat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si