Close sidebar
Close sidebar

Aproape 12 milioane de tigari, 1,5 tone de tutun si bunuri de 2,4 milioane lei, confiscate de la traficanti in doua luni

Politistii au confiscat aproape 12 milioane de tigari, 1,5 tone de tutun si aproximativ 2,4 milioane de lei de la traficantii la care au fost facute perchezitii in primele doua luni ale anului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Romane, in primele doua luni ale anului au fost constatate 637 de infractiuni, in urma a peste 700 de actiuni pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tigarete si produse din tutun.

In urma perchezitiilor facute la traficanti au fost confiscate 3.947.708 de tigari, 844 de tigarete foi si 1.446 de kilograme de tutun. De asemenea, dupa finalizarea cercetarilor si sesizarea instantei, au fost indisponibilizate 8.118.080 de tigari. 

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Politistii au confiscat bunuri in valoare de peste 2,4 milioane de lei, au indisponibilizat 18 mijloace de transport si au dat 717 amenzi in valoare totala de 927.555 de lei.

Totodata, pentru prevenirea achizitionarii unor tigari de contrabanda, Politia Româna, impreuna cu alte autoritati si cu parteneri din mediul privat, desfasoara campaniile de informare "Rupe lantul! Contrabanda cu tigarete este ilegala!" si "Spune nu contrabandei! Aparentele insala". 

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI